Nemanja i Anastasija Gudelj
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj navodno spremaju ogromno svadbeno veselje i to na dva mesta. Prvo će biti u Beogradu, a drugo u Sevilji. Nakon što su se venčali u Cecinoj kući, njih dvoje su rešili da prirede ogromno svadbeno veselje.

Svadbeno veselje u Beogradu bi, kako su naveli domaći mediji, trebalo da bude odmah nakon Evropskog fudbalskog prvenstva u fudbalu. Anastasija još razmišlja o prostoru, a ono što je sigurno, prisustvovaće mu pedesetak njenih najboljih i najbližih prijatelja i rođaka. Među zvanicama će biti, naravno i Gudeljeva porodica i njegovi bliski prrijatelji. 

Anastasija i Nemanja

Foto: Printscreen/instagram

 

Slavlje u Sevilji je, kako je naveo izvor, planirano prvenstveno za porodicu Gudelju i njihove prijatelje koji tamo i žive, ali i za uži deo porodice Ražnatović.

Isti izvor je za "Scandal" naveo da će Nemanja i Ceca finansirati kompletno avionske karte i hotelski smeštaj.

Inače, Nemanja je zadužen za hranu i piće jer želi da imaju poseban meni.

- Dok Anastasija bira venčanicu i haljinu koju će obući posle, Nemanja se bavi menijem. Anastasijinu venčanicu radiće poznati kreator iz Njujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumem se baš u ta imena kreatora, pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt, koji je u nekim delovima prepravila i da je izabrala materijale. Sa druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, a šampanjac koji stiže iz Toskane - rekao je ranije izvor za Blic.

Cecu i Anastasiju opkolili sa svih strana

Posebno interesantna situacija desila se nakon završetka meča Srbije i Slovenije, koji se završio nerešenim rezultatom, kada su fanovi poleteli ka Ceci i Anastasiji kako bi se uslikali dok su na stadionu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading