Dragan Kojić Keba
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Dragan Kojić Keba prokomentarisao je učinak Srbije na Evropskom prvenstvu, analizirajući razloge neuspeha našeg tima.

- Gledali smo sinoć zajedno utakmicu moj komšija Sale Popović i ja, i to na ekranu koji ima 10 kvadrata. Jedva sam ga sprečio da ga ne polupa. On je vatreniji od mene - rekao je Keba ističući da nam je nedostajala strast na terenu.

 

Dragan Stojković Piksi

Tanjug/Ap

 

Keba je obelodanio i svoje mišljenje o selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, s kojim je u prijateljskim odnosima.

- Dragan Stojković Piksi je moj prijatelj. Žao mi je što ću reći neke reči, ali mislim da nije na najbolji način uspostavio kontrolu. Mislim da tu fali saradnje da se zna ko je ko - rekao je Keba, dodajući da je potrebno jasno definisati uloge unutar tima.

Jedan od ključnih problema, kako je Keba istakao, je prisustvo ega kod igrača i stručnog štaba.

- Ako neke stvari ne raskrstimo sa sobom, a to se zove ego, onda se ne trudiš, ne može pomoći tog momenta. Taj ego sam prepoznao kod svih, kompletnog stručnog štaba i igrača - rekao je Keba, naglašavajući da su igrači morali pokazati više timskog duha i entuzijazma.

Pevač je takođe kritikovao nedostatak uigranosti među igračima, što je rezultiralo konfuzijom na terenu.

- Nije bilo uigranosti. Nije bilo tog entuzijazma. Ljudi, pa ja i dan danas, posle 36 godina uzimam tu gitaru da pevam i dalje mi radi taj žar i želim da se dokažem - istakao je Keba za Kurir.

Aca Lukas o Piksiju 

Izjava Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju je zapalila društvene mreže. Popularni folker je bez dlake na jeziku obelodanio svoje mišljenje.

- Ispalo je u noviama da sam ga malo nagazio… Njega mogu uvek da nagazim, on je bio strašan fudbaler, ali je seljak. Ne sporim mu da je čovek fudbaler, ali nema svoje ja. On ima muža u kući i to je njegov problem - poručio je Lukas.

Direktor i vlasnik televizija Hajp Saša Mirković se oglasio na svom Instagramu. On je poslao snažnu poruku koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoka

27.06.2024 00:29

Ajde sta ste svi prptov piksoja on je uvek bip najboljo rteba srbija uve da pobegjujei on voleo i desilose tako gube svi pa sta otkaz pa stavite kebu ili aca ili dre pevace Piksi uvek bio najbolji ali desilo tako vi pevacigledajte svoi poso z

Delija

27.06.2024 05:31

Kad komentariše narkoman i Severina🤣🤣🤣