Sanja Maletić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Sanja Maletić danas je postala majka nakon dugogodišnje borbe za potomstvo. 

Sanja je u braku više od decenije, koliko je i trajala njena borba da zatrudni.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a ponosni roditelji odlučili su da svojoj naslednici daju ime Vanja. 

PEVAČICA SE 10 GODINA BORILA DA ZATRUDNI Danas je rodila ćerku, a evo zašto nije mogla da usvoji dete

Foto: Youtube/Printscreen

 

Značenje imena Vanja 

Žensko lično ime Vanja je jedno od najpopularnijih imena u našoj zemlji u poslednjih nekoliko godina, a zabunu delom unosi činjenica što se ovo ime vrlo često daje i dečacima, kao i što je hipokoristika (ime “od milošte”), od velikog broja kako muških, tako i ženskih ličnih imena.

Pretpostavlja se da je ime Vanja ruskog porekla, te da predstavlja hipokoristiku ili umanjenicu od ženskog imena Ivana; Jovana ili Ivanka.

Značenje ženskog imena Vanja je isto kao i značenje imena Ivan i/ili Ivana odnosno Jovan i/ili Jovana, jer od njih originalno i potiče, te se smatra da znači – “onaj koji je poslat od Boga”; “ona žena koja je Božja snaga i milost”; “svetica”; “bezgrešna žena”; “ona koju poštuju i vole”; “ona koja je pravi prijatelj”; “milostiva”; “ona koja se smilovala na svačiju patnju i nevolju”. 

Nije mogla da usvoji dete 

Sanja Maletić nekoliko puta je u javnosti govorila o trudnoći, vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo.

- Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha, ja da sam uspela, ja bih do sada to objavila na sva zvona. Kad je čovek javna ličnost, nema vremena da žali ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - izjavila je Sanja ranije za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading