marija šerifović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Šerifović napravila je kratku posetu Americi sa prijateljicom i pevačicom Jovanom Pajić. 

Šerifovićeva je objasnila da je tražila osobu koja je "dovoljno nenormalna" da sa njom putuje na kratko. 

- Kako su svi ostali na morima, sa porodicama, onda je Pajke (Jovana Pajić) pristao da ide sa mnom u Ameriku na tri dana - rekla je Marija na Instagramu, a dok su dve prijateljice razgovarale su o utiscima, a Marija je upitala Jovanu kako joj se čini Amerika:

Marija i Jovana

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pa, čini mi se fino, prija mi energetski, sviđa mi se što je sunčano. Međutim, mi smo kao sad u nekoj ulici koja je kao glavna , a u stvari smo u industrijskoj zoni - ispričala je Jovana.

- Gde, bre?! Pa, ti si budala, šta pričaš! Vidi kako je lepo, šta se*eš bre - negodovala je Marija, pa je zapretila Pajićevoj:

Marija i Jovana

Foto: Printscreen/instagram

 

- Stvarno ću da te deportujem!

- Možeš, ali prvo me odvedi u šoping - odgovorila je Jovana.

Spekulisalo se da su Marija i Jovana u vezi 

Nakon što se Jovana razvela od Saleta iz Tropiko benda, krenule su spekulacije da su Marija i ona u emotivnoj vezi, o čemu su sada prvi put progovorile javno

- Pošto ste Jovana i ti napokon ovde sada zajedno, znači ekskluzivno, da svi budu srećni i zadovoljni, da li ste vas dve u vezi? - upitala je voditeljka Tijana Stoisavljević Milutinović, na šta je Marija hitno reagovala:

Marija i Jovana

Pink printskrin

 

- Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se sa tim prestan, neće imati ko više na slavu da mi dođe, molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?! Prekinite hitno!

- Moram da priznam da nam je genijalna za*ebancija na tu temu. Toliko se šalimo, pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno - nadovezala se Jovana Pajić u emisiji. 

Inače, Marija i Jovana su dugogodišnje prijateljice, a često i putuju zajedno

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading