Nada Topčagić
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Poznata po britkom jeziku, pevačica Nada Topčagić je prokomentarisala koleginice na estradi koje, po njenom mišljenju, žestoko greše što se utežu.

- Obuku kratke rukave, celulitkinje ovolike. Nemoj to da radiš, nemojte koleginice. Idete u utegnutim pantalonoma, a to je prošlo vreme, to je za moju unuku. Unuku imam šesti razred je završila, pa gledam da li treba da se uteže ili da se ne uteže, a ne mi. Čak i žene koje su mlađe od mene na estradi ne bi trebalo to da rade - iskrena je bila Nada, a onda se dotakla i Nede Ukraden.

 

Neda Ukraden

Printscreen

 

- Neda Ukraden je intelektualka, ona tačno zna šta joj stoji i ne može sebi dozvoliti da nešto se desi na njoj da nije dobro. Ona je intelktualka odrasla u nekom drugom vremenu  - istakla je Topčagićeva, koja godinama neguje autentičan stil.

 

 

Nada već godinama nosi kačkete i šešire, kao i gomilu cirkona i perja koji su postali njen zaštitni znak, o njenim autfitima priča se svaki put kada se pojavi u medijima, a pevačica je sada otkrila gde ih kupuje.

- Oblačim se na pijaci u Bajinoj Bašti. Iskreno vam kažem, ja tamo kad pokupujem, svi iz komšiluka u Beogradu me pitaju gde sam to kupila. Tamo sam našla orginal "chanel", tamo mnogi idu i kupuju - rekla je za domaće medije Nada.

"Boli me što napadaju Piksija"

Nada Topčagić nastupila je na Vidovdanskom saboru, gde je govorila sa medijima o raznim temama.

Kako je Srbija ispala sa Evropskog prvenstva, Nada je iskoristila priliku da da svoj sud o tome.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading