SANJA KUŽET DALA SINU IME VEOMA MOĆNOG ZNAČENJA! Otkriveni novi detalji porođaja voditeljke, evo kako se oseća
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kako je Alo! prvi ekskluzivno saznao, voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, porodila se juče ujutru i na svet donela zdravog dečaka.

Par u prvi mah nije bio siguran za ime, kako je naveo izvor za Alo!, ali su se kasnije odlučili za ime Vuk, koje ima moćno značenje.

Iz njene matične kuće oglasili su se zvaničnim saopštenjem.

- Sa ponosom i radošću objavljujemo da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama, i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj paznji! - naveli su iz Grand produkcije.

Sanja Kužet

Foto: ATA Images

 

Značenje imena Vuk

Ukoliko se uzme u obzir poreklo, ime Vuk se može prevesti kao "onaj koji je kao vuk", odnosno onaj koji ima sve osobine ove divlje životinje, a na prvom mestu hrabrost i snagu.

Kako smo dalje saznali iz izvora bliskog njihovom okruženju, par planira da organizuje slavlje povodom rođenja naslednika, a okupiće samo najbližu rodbinu i prijatelje.

Sanja Kužet

Foto: Printscreen/instagram

 

Ko je muže Sanje Kužet?

Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Sanja i Nemanja su odavno odlučili da razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima s voditeljkom.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

03.07.2024 20:38

Kad vec vole zuvotinjska imena mogla je dete nazvati Kojot, Jelen, Hrcak ili Slon. Bezveze.