ZAHVALJUJUĆI NJEMU JE POSTALA VODITELJKA Otkriveno kako je počela karijera Sanje Kužet, evo šta joj je poznati muškarac omogućio
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sanja Kužet godinama radi kao voditeljka, a svojevremeno je otkrila kako ej počela njena karijera.

Proslavila se kao voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a jednom je priznala da joj se "desilo čudo" zahvaljujući kojem je danas uspešna i popularna.

- Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio - rekla je Sanja Ognjenu u emisiji "Amidži šou".

- Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: "Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?", ja kažem: "Ali, ja sam gost", kažu oni meni: "Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on". Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera - objasnila je Sanja.

Sanja Kužet danas je jedna od najpopularnijih domaćih voditeljki, a 2006. godine je u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading