Desingerica
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica glavna je tema poslednjih dana nakon što se podigla bura u javnosti zbog skandaloznog ponašanja na jednom od nastupa. 

Desingerica je devojci pljunuo u usta tokom svog performansa, nakon čega je reagovalo i ministarstvo Crne Gore. 

O reperu, njegovom privatnom životu i supruzi govorile su njegove komšije.

- Mi pratimo sve šta se dešava i piše o njemu, ali to nije isti čovek kojeg mi viđamo ovde svakodnevno po kraju. Uvek je nasmejan i pozitivan, uljudan i spreman da pomogne. Uvek ga vidim sa ćerkom i ženom. Ne znam šta mu treba sve ono za javnost, nekad je stvarno da se zgrozi čovek, ali to je valjda njegov metod da se probije, svakako ne podržavamo - rekao je jedan čovek iz obližnje zgrade.

Desingerica

Foto: Tvitter

 

Ipak, ima i onih, koji bez obzira što ga poznaju privatno, ne bi pustili decu na njegov nastup.

- Da ga nisam upoznao, prvi bih bio zgrožen time. Ipak, on privatno deluje kao jedan normalac, međutim , nekad stvarno prelazi tu granicu. Iako ga poznajemo žena i ja, naše dete nikada ne bismo pustili na njegov nastup - rekao je čovek.

Desingerica

Printscreen

 

- Žena mu je jako fina, ponekad deluje kao i da je sramota od svega što on radi. Kada su zajedno vidi se da se stvarno vole, on je baš posvećen otac, ali i sam ima žensko dete, zašto mora ono pljuvanje u usta? - dodala je jedna komšinica za "Blic". 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading