Željko Šašić i Sonja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sonja Vuksanović bila je u braku sa Željkom Šašićem, a ostavila ga je zbog Ace Lukasa. 

U javnosti su se zatim, pre nekoliko godina, pojavile informacije da je Sonja svog tadašnjeg supruga Acu Lukasa prevarila sa Markom Jarićem, a Željko se oglasio tim povodom.

Sonja Vuksanović

Printscreen

 

Na pitanje kako komentariše ljubavni trougao Lukas - Sonja - Jarić, Željko je odbrusio:

- Koga to interesuje sad, šta? Ima li neki anonimus sa kojim je prevarila Lukasa? To saznajte, to će biti interesantnije. Ovo je španska serija, a meni je to baš zabavno - rekao je Šašić, a onda nastavio:

Željko Šašić sa novom devojkom

Foto: Ataimages

 

- A što sad mi moramo da znamo da je ona njega prevarila sa Markom Jarićem? Marko je malo "maznuo" starku, a ova starka je skrenula pažnju Lukasu da se uozbilji, a Lukas je opet shvatio da voli ženu svoju i je l' to ta priča? Koga boli uvo u ovom nemoralu, u kojem mi živimo, ko je pošten a ko nije pošten.

Kada je Šašiću skrenuta pažnja da se istorija ponavlja, budući i da je on bio prevaren i ostavljen, Željko se nasmejao:

- Ja ne znam da l' će da se razvede od Lukasa i da li će se udati za Jarića. Mislim da Jarić nije u fazonu da se ženi. U stvari, ne znam. Stvarno ne znam šta mu je radila. Ako je uspela da ga zavede, svaka joj čast. Možda je uz mene štošta naučila, vidim da joj te stvari dobro idu. Bio sam dobar učitelj. Šta je Sonja sad? Neka majka, starleta, stilistkinja, zavodnica, ljubavnica. Koja je sad to nova vrsta socijalnih ženskih pojava? Profesionala udavačica? Ne znam koja je ovo nova vrsta žene... - zaključio je tada Šašić za bivšu suprugu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading