Željko Šašić sa novom devojkom
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Folker Radiša Trajković Đani ne krije da ga je veoma pogodilo to što se sinoć nije latio mikrofona na proslavi sa olimpijcima, iako su ga uredno pozvali i on se odazvao pozivu.

On je svoje negodovanje prvom izrazio putem Instagrama, a potom se oglasio i za domaće medije, a naknadno je otkriveno da nije Radiša jedini koji je bio na slavlju, ali svoj blok pesama nije otpevao.

Željko Šašić je, pored Đanija, bio na proslavi i nije otpevao nijednu pesmu, a sada je otkrio i zašto.

Željko Šašić sa novom devojkom

Foto: Ataimages

 

- Nisam stigao, nema veze, nisam stigao da pevam, ali ja ne znam ni ko je to organizovao, da to tako bude, bilo je brdo opreme, muzičara, samo su se smenjivali - rekao je Željko i otkrio da je Đani delimično u pravu:

- Nije fer, ako ga je neko zvao da peva, da on i ja treba, kao najstariji, da pevamo u 5 ujutru. Meni se nije pevalo, bez obzira što su me zaustavljali tamo, ali se nisam ni na koga naljutio, jer sam došao juče sa puta. Došao sam da se latim mikrofona, i to su očekivali od mene, ali nisam stigao. A kako je vreme teklo, bilo mi je svejedno što nisam stigao, ali da je Đani negde u pravu - jeste. Ako su ga zvali, čovek je hteo da ispoštuje, nije okej. Trebalo je da se napravi neki red, ali nismo znali ko je zadužen u onom metežu. Sve u svemu, bilo je super, stići ćemo sledeći put na red, kada osvoje zlato, onda Đani i ja držimo koncert (smeh) - dodao je Šašić za "Telegraf".

"Niisam čistačica da pevam u sedam ujutru!"

Đani je otkrio da nije želeo da se bije, ali i da nije čistačica da peva u sedam ujutru.

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam ja trebao... Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je besno Đani.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading