HTELI SU DA ME UPLAŠE Slaviša Vujić o zapaljenoj kući na Kosovu i Metohiji, otkrio zbog čega mu je posebno teško
Foto: Printscreen/Printscreen/KurirTelevizija

Slaviši Vujiću izgorela je kuća na Kosovu i Metohiji pre nekoliko dana, a pevač se sada oglasio tim povodom.

Vujić je otkrio da će se ubrzo otkriti počinilac, te tvrdio da je jedini cilj bio izazivanje straha.

- Ne znam ko je to uradio, nek mu je na čast. Istraga je u toku. Čuo sam se sa inspektorima koji su mi rekli: "Slaviša, ovih dana ćemo videti". Čim budemo nešto saznali, javićemo - rekao je, pa dodao: 

Slaviša Vujić

Foto: privatna arhiva

 

- Kome bih mogao da se zamerim? Ja tamo ne živim od 1983 godine. To je verovatno iz razloga da nekoga uplaše. U toj kući niko ne živi. Pola sela mi je familija, kako bih se nakome zamerio.

HTELI SU DA ME UPLAŠE Slaviša Vujić o zapaljenoj kući na Kosovu i Metohiji, otkrio zbog čega mu je posebno teško

Printscreen/KurirTelevizija

 

Slaviša kaže da mu je najžalije zbog porodičnih slika koje su izgorele u požaru.

- Saznao sam u subotu 20 - tog, a 19- tog uveče je to zapaljeno. Kad mi je brat ujutru javio bio sam zgranut. Najžalije mi je nekih stvari koje više neću videti. To mi je najteže na svetu. Nekih slike koje su bile tamo koje su izgorele. Tu je bilo raznih albuma iz detinjstva i sa dodela nekih priznanja. Bilo je slika mog oca, moje majke. To je sve izgorelo, a to nema cenu. Kuća će se napraviti, sve će se napraviti, ali toga više nema. Napraviću kuću, ali je sigurno neću prodati. 

Slaviša Vujić

Foto: privatna arhiva

 

"Nikada neću prodati kuću" 

Pevač je nakon incidenta otkrio da ni nakon skandala ne planira da proda nekretninu.

- Kako mogu da se osećam kada mi je izgorelo mesto gde sam rođen, nešto što mi je najmilije? Iskreno, stres je veliki. Sva sreća pa ovih dana nisam imao nikakve nastupe, tako da me je Bog pogledao. Što se kuće tiče, prodati je neću sigurno. Ja imam tamo zemlju, kuću, sve sam imao i imam, tako da je neću prodavati. Možda mi pomognu neke od ovih institucija koje su zadužene za to, trebalo bi, ne znam, videćemo šta je najbolje za kuću, ali prodaja nikako - rekao je Slaviša Vujić za Telegraf.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading