BILA JE ZAPRŠKA MOG BRAKA Pevač otkrio kako je Aleksandra Mladenović uticala na njegov odnos sa ženom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Mladenović kumovala je na venčanju  našeg pevača Nenada Manojlovića i njegove supruge.

Nenad je jednom prilikom otkrio kako je došlo do kumstva sa pevačicom, te istakao da je upravo Aleksandra bila glavni krivac da ponovo stane na ludi kamen.

- Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u „zapršci mog braka“ i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti – rekao je Nenad. 

Pevač nije želeo da pravi veliku svadbu, ali su se na taj korak odlučili u momentu kada su saznali da je njegova supruga u drugom stanju.

- Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma“- kazao je on. 

"Aleksandra mi uvek daje savete" 

Osim što je Nenadu kuma, Aleksandra kolegu često savetuje oko odnosa sa suprugom, pa kad god ima neki problem on se prvo obrati kumi.

- S vremena na vreme kada negde zapne ja pozovem nju, zna ona ponekad i nešto pametno da kaže. Pitam je šta bi uradila na mom mestu i lepo mi kaže: "Vidi, ovde ne bih tako, a ovde bih ovako". Znači mi to što je voljna da sa mnom podeli svoja iskustva. Ona peva otkida, svoja je i posebna, ima energiju koju narod prepozanaje. Sve što je do sada snimila su veliki hitovi - priznao je brat Rade Manojlović za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading