hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Prašina koja se podigla oko knjige Mihajla Maksimovića „Mnoga lica Marije Magdalene“ još uvek se ne smiruje.

Iako najpoznatiji balkanski makro u svojoj knjizi nije otkrio identitete osoba o kojima piše, priča se i dalje razvija.

Prema navodima, Elena iz Maksimovićeve knjige mogla bi biti poznata voditeljka sa nacionalne televizije. Opisana kao atraktivna crnka koja je završila dva fakulteta i tečno govori nekoliko jezika, Elena je navodno radila kao prostitutka pre nego što je stupila u kontakt sa Maksimovićem. Da bi sakrila svoje stvarne aktivnosti, izbegavala je noćne klubove i ostajala je van očiju javnosti, usmerena na svoj cilj da postane voditeljka, što joj je Maksimović, navodno, pomogao da postigne. Nakon emisija, vraćala se svojim klijentima.

Elena je prvi novac zarađivala od starijeg muškarca kojeg je upoznala dok je čekala taksi. Na njegov poziv da se sastanu, odgovorila je: „Može, ali moja ljubav košta.“ Drugi klijent bio je muškarac kojeg je upoznala u baru. Pokušala je sa poslom u Dubaiju, gde je tvrdila da je na poslovnom putu, ali se ubrzo vratila u Srbiju i nastavila saradnju sa Maksimovićem.

Prema Maksimoviću, Elena je tokom prve godine rada stekla krug klijenata među ozbiljnim i uspešnim ljudima. Postala je stalna partnerka nekih od njih, a njen omiljeni klijent bio je političar. Maksimović je opisao da političar nikada nije direktno kontaktirao sa Elenom, već je sve organizovao preko svog vozača. Vozač je preneo Maksimoviću da političar „povremeno želi lepo društvo, ali pod uslovom da devojka ne izgovori njegovo ime“. Elena se viđala sa ovim moćnikom oko godinu i po dana, a tokom tog perioda je sebi priuštila novi automobil. Zamenila je „Golf“ za „Audi“ četvorku. Maksimović je verovao da joj je auto kupio upravo političar, ali nikada nije postavio to pitanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading