app
Foto: AP/AP Photo/Mark J. Terrill

Košarkaši Srbije juče su izgubili meč protiv Amerike na Olimpijskim igrama, a najveću podršku, kako na tribinama tako i u životu, pružale su im njihove lepše polovine. 

Javnost je oduvek intrigirao privatan život naših sportista, a u daljem tekstu možete videti koje lepotice su osvojile srca naših košarkaša.

Filip Petrušev

Filip Petrušev veliku podršku ima u svojoj izabranici Tiani Šumaković. Filip i Tiana već dugo su u srećnoj vezi, a ona je u centar pažnje javnosti došla posle incidenta na večitom derbiju u kom su se našli Petrušev i Matijas Lesor.

Kolika mu je podrška moglo se videti i pre dva dana, kada je nakon spektakularnog preokreta košarkaške reprezentacije nakon kojeg je savladala reprezentaciju Australije sa rezultatom 95:90 i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara. Tiana nije mogla da obuzda emocije pa je posle završetka paklene utakmice, objavila je video na kom se nije snebivala da zaplače dok je u ruci držala zastavu Srbije.

- Ponos - napisala je kratko na svom Instagram storiju.

O Tiani se ne zna mnogo, ne voli da se eksponira u javnosti, ali prema onome što objavljuje na svom profilu može se zaključiti da voli da putuje i prati modne trendove.

Aleksa Avramović 

Krajem septembra 2022. godine Aleksa Avramović krunisao je svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Teodorom bračnim zavetima u crkvi.

Teodora je Aleksi velika podrška u njegovoj karijeri.

Marko Gudurić

Marko Gudurić je 2021. godine stupio u brak sa Aleksandrom Dujović sa kojom je godinama pre toga uživao u skladnoj vezi.

Ognjen Dobrić

Ognjen i Vesna Dobrić upoznali su se još u ranoj mladosti, a nešto kasnije su se i venčali. Vesna je našem košarkašu velika podrška, a jednom prilikom je domaće medije istakao kako sa njom voli da provodi najviše vremena.

Bogdan Bogdanović 

Ljubavni život Bogdana Bogdanovića često je pod budnim okom javnosti, pa zbog toga kapiten košarkaške reprezentacije Srbije pokušava da sakrije sa kim je u vezi.

Ipak, na venčanju Nemanje Nedovića Bogdan se pojavio sa manekenkom Britani Netom, međutim, par je na svoju vezu stavio tačku.

Nikola Jokić

Nikola i Natalija Jokić upoznali su se 2013. godine, a košarkaš se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu.

2022. godine postali su roditelji ćerke, a Natalija je ponovo u drugom stanju, te će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Nikola je od 2015. godine i u NBA-u, a njegova najveća podrška i vetar u leđa su upravo Natalija i ćerkica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading