Đani
Foto: Printscreen/Foto: PaparacoLov

Folker Radiša Trajković Đani ne krije da ga je veoma pogodilo to što se sinoć nije latio mikrofona na proslavi sa olimpijcima, iako su ga uredno pozvali i on se odazvao pozivu, te iz Crne Gore odmah došao kako bi uveseljavao sportiste.

On se sada ponovo oglasio i otkrio da nije želeo da se bije, ali i da nije čistačica da peva u sedam ujutru.

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam ja trebao... Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je besno Đani.

Đani

Foto: Masanori Jošida

 

- Ja sam seo normalno i kulturno i čekao sam svoj red, mislio sam da ima neke ljudskosti, ali kada sam video da nema ni ljudskosti ni ništa ja sam oko pet ujutru ustao i došao kući i legao da spavam. Najiskrenije, bilo mi je baš krivo - kaže pevač koji se osvrnuo na to šta mu je još zasmetalo na sinoćnoj proslavi.

- Svi su me pitali "Ajde Đani kad ćeš da pevaš?", ja sam im rekao da čekam da završe kolege jer nisam otišao tamo da otimam mikrofon i da se bijem na bini nego da veselim taj narod, te ljude, te dobre momke - rekao je Đani.

Tanja Savić oduševljena Novakom i Jelenom

Tanja Savić bila je specijalni gost na proslavi koju su srpski olimpijci organizovali nakon povratka iz Pariza.

Osim muzikom, čitavo veče bilo je ispunjeno i brojnim emocijama, a za Tanju je posebno lep bio susret sa Novakom i Jelenom Đoković. 

- Novaka sam imala priliku da upoznam još negde u vreme kada smo oboje počinjali svoje karijere. Od tada nam se putevi nisu ukrštali, ali sam uvek pratila i radovala se njegovim uspesima i gde god sam bila sa ponosom sam isticala da sam iz zemlje koja je iznedrila takvog velikana u sportu. Drago mi je što smo se baš ovakvim povodom ponovo sreli i što sam konačno imala priliku da se upoznam sa njegovom suprugom Jelenom koja je divna žena. - rekla je Tanja koja je ovih dana doputovala u Beograd, jer počinje pripreme za spektakularni koncert kojim će 9. 11. u Beogradskoj areni proslaviti dve decenije karijere.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading