Goca plače
Foto: Printscreen/Printscreen/PINK TV

Pevačica Gordana Goca Lazarević je poznata po velikom smislu za humor, nebrojeno puta se našalila pre svega na svoj, a onda i na tuđi način. Zbog toga i iskrenosti, publika je obožava. A kako bi ispratila trendove i bila joj bliža, Goca je svojevremeno snimala vlogove. Kada je u jednom od njih javno priznala da je nešto ukrala, svi su ostali bez teksta. 

Kako je objasnila, s drugaricom je bila na nekom kupalištu koje je bilo okruženo prelepim cvećem. Goci se ono toliko dopalo, da je odlučila da nekoliko strukova ukrade.

- To je cveće koje sam ukrala na bazenu - priznala je Goca i od srca se nasmejala. Drugarica mi je čuvala stražu, a znate kažu da se prima cveće kada se ukrade.

ŠOK! GOCA LAZAREVIĆ PRIZNALA KRAĐU: Pevačica je to uradila na javnom mestu: „Drugarica mi je čuvala stražu“

Foto: Josida Masanori

 

Drugom prilikom, Goca je otkrila kakva je domaćica i prisetila se čuvene anegdote o pohovanoj piletini i krompirićima.

- Kad su intervjuisali mog sina, koji je inače reditelj, uživo su ga iz studija pitali: „Šta tvoja mama najbolje zna da sprema?“. On je zakolutao očima i rekao: „Pohovanu piletinu sa krompirićima“. Svi znaju da ne volim da kuvam, a za tu piletinu postoji jedan važan razlog - rekla je Goca, pa pojasnila: 

- Bila je tu jedna porodica, oni su imali četvoro dece i petosoban stan, pa su jednu sobu iznajmili meni i bratu. Otac je bio vojno lice. Ima jedna zanimljiva priča iz tog perioda. Ta žena je svake subote ili nedelje spremala svojoj deci pohovanu piletinu i krompiriće, a ja sam to mirisala i gledala. Mislim da je ona mene nekoliko puta i videla da ja gledam, ali mi je uvek bilo glupo da joj tražim. Tako gledajući u to iz vikenda u vikend, sebi sm rekla jednog dana kad budem imala para, i ja ću ovako da pohujem piletinu i pravim krompiriće. Mislim da zato toliko dobro spremam to jelo, jer sam ga zaista oduvek pravila s ljubavlju, jer se sećam tog dela života... Nisam ja ni tada bila gladna, samo nisam imala para baš da jedem ono što sam u tom trenutku želela.

Zveknula sam mu šamarčinu, ali kad sam shvatila ko je on

Pevačica Goca Lazarević govorila je o neugodnostima koje je doživljavala tokom svoje dugogodišnje karijere na nastupima.

Istakla je incident kada je tokom nastupa u jednom lokalu došlo do fizičkog obračuna sa gostom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading