Dejan Matić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevači Saša i Dejan Matić vreme rado provode na Crnogorskom primorju. Matići tamo imaju porodičnu kuću u Perastu i kad god im poslovne obaveze to dozvole, zajedno borave u njoj.

Sada je Dejan usnimljen u neobičnom poduhvatu u Bokokotorskom zalivu.

Ekipa Granda snimila je pevača  dok je vozio skupocenu jahtu. Dejanov izraz lica je, kako su naveli očevici, pokazao koliko uživa u ulozi "kapetana bele lađe". Posle zabavne vožnje, s prijateljima se vratio u vilu, koja je u vlasništvu njegovog brata Saše.

dejan

Foto: Printscreen/instagram

 

Reč je o građevini iz 18. veka, koja se nalazi tik uz more. Ono što je posebno zanimljivo jeste da se u ovoj vili leti odmarao Petar Petrović Njegoš i to kao gost porodice Balović, u čijem je vlasništvu bila tada ova kuća. U njoj je Njegoš napisao svoju jedinu ljubavnu pesmu “Paris i Helena” ili “Noć skuplja vijeka” 1844. godine. Kuća je od kamena, ima dva sprata i četiri sobe, kao i prostrani salon, a pored ulaza i dalje stoji tabla koja potvrđuje da je tu nekada boravio vladika Rade, odnosno Petar Drugi Petrović Njegoš.

- Znate da je tamo gde ja letujem nekada letovao Njegoš. Sad, kad odem tamo, kao da on letuje, otprilike se tako osećam. Ja se uvek osećam moćno i to je jedan od uslova da se osećam kako treba. Ne volim tamo da idem stalno, najlepše mi je u septembru, nekako je to moje vreme za pravi odmor. Tada je tamo najlepše - istakao je tada Saša Matić.

Dejan Matić ogolio dušu, pa ispričao sve o traumi iz detinjstva!

Pevač je nedavno gostovao u jednoj emsiji gde je otkrio da je njegov najlepši deo života bilo odrastanje u Drvaru, a da mu je najveća trauma koja je na njega ostavila veliki ožiljak, bilo preseljenje u srpsku prestonicu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading