Marko Miljković, Anabela Atijas
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Protiv Marka Miljkovića je podignuta krivična prijava nakon što je nedavno bio uhapšen zbog sukoba sa komšijom. 

Anabelu Atijas se svojevremeno oglasila i otkrila mišljenje o zetu.

- Kao prvo, veliki borac, ambiciozan, ima potrebu konstantno da stvara, gde god ga baciš, on se snalazi. Drugo, volim što apsolutno nema problem da radi ni za 5, a ni za 5.555 evra i treće što učestvuje u odgajanju svoje dece i što sa njima gradi jedan fenomenalan odnos – rekla je Anabela tom prilikom.

Anabela je potom pričala o drami Marka Miljkovića sa komšijom.

- Treba biti smiren, i ovo sve kad se dešavalo, sebi sam govorila budi samo smirena, sve će biti dobro. Njima sada trebaš smirena i tako je i bilo, na kraju je sve dobro - dodala je pevačica.

- Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega ja sam njihova majka, baka… Jednostavno ne bih bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram da podržim svoje i u dobru i u zlu - rekla je pa dodala:

"Porodica je najbitnija" 

- Ja sam stvarno bila jaka. Potrebna sam Luni takva, jaka… Zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Bila sam sve vreme sa Miom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi treba da radimo na tome. Sve je za ljude… Svima sve možeda se desi, nemojte da mislite da ne može!

Alo!/Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading