Anabela i Gagi
Foto: Alo/Foto: Alo!

Luna Đogani i Marko Miljković krstili su danas mlađu ćerkicu Lanu, a zatim su okupili najbližu rodbinu i prijatelje u jednom restoranu u prestonici, te obeležili i njen prvi rođendan, ali i Markov rođendan, koji je danas.

Marko i Luna nisu krili emocije zbog činjenice da je porodica na okupu, a naročito nakon pomirenja Anabele i njenog bivšeg muža Gagija.

Nakon poziranja sedmoj sili, slavlje je moglo da počne, a onda su na podijum izašli Lanini baka i deka, Anabela i Gagi, i atmosferu doveli do usijanja.

Oni su nastupili kao Fanky G, te izveli jedne od svojih najvećih hitova i usijali podijum, te su svi uglas zapevali sa njima.

Gagi je đuskao, a Anabela je zapevala, te su mnogi komentarisali da ne mogu da veruju da su oni zapravo baka i deka nekome, zbog svog izgleda i energije.

Marko bio na ivici suza

Marko je nedavno ostao bez majke, te je danas bio na ivici suza što ona nije sa njima, a potom je otkrio i šta mu je Luna poklonila.

- Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moj otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitao je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim - rekao je Marko na ivici suza, dok je Luna dodala:

- Mia je ista baka Neda, Markova mama, stalno joj pričamo o njoj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading