Đani
Foto: Printscreen/Foto: PaparacoLov

Pop zvezda Jelena Karleuša izbacila je juče, na svoj 46. rođendan, spot za pesmu "Benga" i napravila rusvaj na estradnom nebu Srbije, te ponovo pomerila granice kada je maestralna produkcija u pitanju.

Objavila je i niz fotografija na svom Instagramu, koje su za veoma kratko vreme dobile ogroman broj lajkova, a sve to je prokomentarisao i njen kolega, folk pevač Radiša Trajković Đani.

- Žena milijon dolara - napisao je Đani i izazvao salvu reakcija zbog greške u pravopisu.

Đani

Foto: Instagram

 

Komentari ispod njegovog samo su se nizali, a mnogi ne mogu da veruju da folker ne zna pravopis i da je napravio takvu grešku.

 

 

- "Đaniju bukvar da se kupi", "milion Radiša...", "Jel moguće da čovek ne zna pravopis", "Strašno...", "Bolje ništa da nisi pisao" - bili su samo neki od komentara.

Jelena priznala da ima dečka

Pop diva Jelena Karleuša otvorila je dušu i progovorila o detaljima iz svog privatnog života, a dotakla se i ljubavnog.

Jelena je priznala da trenutno nije zaljubljena, ali da ima nekoga.

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta - iskrena je bila Jelena, a potom se dotakla i razvoda od Duška.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoki1

18.08.2024 21:53

Đani, pevaj i ćuti. Dali si zaradio prvi "milijon"? Nego kod nas se kaže: dok ima guske ima i podvarak?