Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Početak nove sezone rijalitija je iza ćoška, a dok veći deo publike željno iščekuje Elitu 8, voditeljka Jovana Jeremić je ipak veći ljubitelj Farme. 

Jeremićeva se oglasila za naš medij, te istakla da će ove sezone uđi nakratko u Farmu 8

- Davno je trebalo da ja uđem u "Farmu", kada sam završila fakultet. Ovo je moja kuća i volela bih da se vrate stari likovi, meni je "Farma" bio super projekat. Tamo su mnoga imena napravljena i mnogi pevači su u tom projektu izgradili karijeru - rekla nam je Jovana, pa dodala:

- Ne znam ko ulazi ove sezone, ali otišla bih kod njih jedan dan posle Jutarnjeg programa da popijemo kafu.  

OTKRIVEN DATUM POČETKA FARME 8

Željko Mitrović najavio je obnovu rijalitija Farma koji će početi u septembru ove godine, a njegova supruga Milica sada je otkrila i tačan datum.

Milica Mitrović otkrila je datum početka emitovanja novog kanala "Narodna TV" na kom će se, kako je ranije najavljeno, prikazivali rijaliti programi.

Željko Mitrović najavio je ranije povratak rijaliti šou programa Farma na male ekrane.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.

Alo!/M.V.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Prle

22.08.2024 16:13

I JESTE JOJ MESTO NA FARMI ALI SVINJSKOJ