OVA ŽENA JE BILA FATALNA ZA BORU ČORBU! Šutnula ga je zbog drugog, a on joj je posvetio dve pesme, jednu joj pustili i na svadbi
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Mnogi nisu svesni da je Bora Đorđević, frontmen legendarne rock grupe "Riblja Čorba", posvetio čak dve od svojih najlepših pesama devojci koja mu je slomila srce.

Bora Đorđević je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni sa bogatim opusom koji je oblikovao generacije. Pesma "Lutka sa naslovne strane" donela mu je pravu slavu, a malo je poznato da je ovu pesmu napisao za manekenku Biljanu Nevajdi Šević.

Njih dvoje su se upoznali tokom snimanja televizijske emisije, a ubrzo su se među njima pojavile simpatije.

Nakon deset godina, slučajno su se sreli u Splitu, što je dovelo do početka njihove veze. Nažalost, veza nije dugo trajala – svega šest meseci, jer je Biljana odlučila da napusti Boru i Beograd zbog drugog muškarca, preselivši se u Sarajevo, gde se udala i dobila dete.

Biljana je Boru obavestila o svom odlasku, a Bora je, dok je bio delimično pijan u kafani, napisao pesmu "Ostani đubre do kraja", koja je brzo postala hit. Pre nego što je album "Kost u grlu" objavljen 1979. godine, Bora je Biljani čak pročitao stihove ove pesme.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading