Ela Jerković
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Influenserka iz Splita, Ela Jerković, privedena je krajem jula zbog narušavanja javnog reda i mira na popularnoj plaži Bačvice.

Ela Jerković je na društvenim mrežama podelila snimak hapšenja na kojem se vidi kako leži na asfaltu, uz komentar: "Pošto novine najavljuju objavljivanje ovog snimka, odlučila sam da ga prvo podelim sama."

Prema snimku, patrola je zatekla Elu u alkoholisanom stanju oko četiri ujutro dok je vrištala i pravila buku. Kada su je upozorili da se smiri, počela je da maše rukama i nogama, navodi policijski izveštaj.

@elajerkovic

Posto mi novine prijete da ce objaviti ovaj video, ja cu ih preduhitrit🤘🏽 ♬ Bor - THCF

Hrvatski mediji izveštavaju da su policajci, koristeći silu, odveli Elu u policijsku stanicu, gde je utvrđeno da je imala 2,21 promil alkohola u krvi. Zadržana je dok se nije otreznila, a kasnije je na sudu kažnjena sa 300 evra.

Na snimku se pojavljuje i njen dečko Adrijan Petričević, poznat policiji zbog prethodnih prekršaja u saobraćaju i opasne vožnje, kako prenosi Dalmatinski portal.

- Veliko hvala službenicima koji su bili nežni sa lisicama i koji su bili veoma uljudni prema nama tokom transporta i na stanici - napisala je Ela.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading