Sanja Vučić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Sanja Vučić iskreno je govorila o izazovima koje nosi Hašimoto sindrom, zbog kojeg joj često varira telesna težina.

Otkrila je da je započela dijetu i redovno ide u teretanu, gde joj podršku pruža njena majka koja vežba zajedno s njom.

- Na dijeti sam, trenutno se trudim da pazim na kilograme iako se jako često oko toga ne opterećujem. Jako lako se gojim, moram da uzmem u obzir kojim se poslom bavim, ali imam harizmu, eto. Krenula sam sa mamom u teretanu. Ona tamo ništa ne radi, samo vodi računa da ja vežbam. Živim sa mamom, izađem sa njom u kafanu, imamo zajedničke navike - rekla nam je pevačica.

Sanja je iskreno priznala da kada naiđe na neku poteškoću, umesto psihologa, traži savet astrologa.

- Kada zagusti obraćam se astrologu. Nekoliko puta sam išla kod psihologa, ali lakše mi je da slušam pozitivne stvari makar i neistine - kroz smeh nam je priznala.

Mnogi vlasnici lokala žalili su se na cene pevača, a Sanja je rekla da se trudi da ona uvek bude korektna kada je njen honorar u pitanju.

-Ne ulazim u to kakve su cene kolegama. Trudim se da ja budem korektna. Svako ima prava da sebi stavi cenu onoliku koliko smatra da vredi - rekla je pevačica i dodala da toliko putuje zbog posla da nekada ne zna u kom se gradu budi.

- Zbog svakodnevnog menjanja lokacija, desi mi se da se probudim i ne znam u kom sam gradu. Nikada ne obiđem grad u kom sam jer čuvam snagu za nastupe. Retko kada šetam, ali nadam se da će se to promeniti.

Kako mediji već mesecima bruje o nastupima kontroverznog repera Desingerica, a kako je i sama Sanja nedavno bila na njegovom nastupu, Sanja je otkrila svoje utiske.

- Isti je dojam uživo i preko snimka, ima jaku energiju koju emituje i razumem da ljudi na to reaguju. Nema svako takvu energiju, ne osuđujem - završila je Sanja za Blic.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading