Jelena Karleuša
Foto: Privatna arhiva/Foto: Miloš Miletić

Pop zvezda Jelena Karleuša poznata je kao veliki borac za prava životinja.

Prošle godine, Karleuša je usvojila psa po imenu Alfa, koji je prethodno bio na meti bolesnika i pretrpeo je stravična mučenja, uključujući povrede obe noge.

Jelena mu je pružila ljubazan dom i neophodnu medicinsku pomoć.

Ove godine, Alfa je dobio novog prijatelja – svog brata Omegu, koji je ranije bio u azilu i dugo je čekao da ga neko usvoji. Jelena je još jednom pokazala svoju posvećenost napuštenim životinjama tako što je donirala pola miliona dinara udruženju koje pomaže životinjama.

Jelena Karleuša

Alo

 

Sada se oglasila i Marija Cvijetićanin, osnivačica udruženja "Ventura,". Marija je gostovala u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u, gde je otkrila da je donacija Jeleni Karleuše značajno pomogla organizaciji u njenom radu sa psima kojima je pomoć hitno potrebna.

- Prva javna ličnost koja se odazvala je Jelena Karleuša. Ona je donirala pola miliona dinara što je nama stvarno, u tim momentima, mnogo značilo. Tamo nije bilo ničega. Značilo je za te početne radove. Počeli smo da pravimo bokseve. Jelena je donirala novac i za čipovanje pasa i za dosta toga što je bilo hitno u tom momentu. Nakon toga je otvoren namenski račun koji je samo za te pse, koji ostaju tamo na staništu, da bismo svima pomogli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading