Bogdana i Veljko
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sinovi Veljka Ražnatovića, Krstan i Željko, počeli su da pohađaju vrtić. Maleni Krstan je u aprilu napunio godinu dana, i sada su roditelji odlučili da je vreme za polazak.

veljko ražnatović

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako Bogdana uz pomoć majke Danijele brine o njihovim sinovima Isaiji, Krstanu i Željku, roditelji su doneli odluku da je sada pravi trenutak da Krstan sa bratom pođe u vrtić, dok će se Bogdana posvećeno brinuti za tromesečnog Isaiju..

Preslatki dečak oduševljeno je pozirao u dvorištu vrtića, u koji već ide njegov stariji brat. Kako se po svemu ugleda na Željka, pa sa njim posećuje i treninge fudbala, za Krstana odlazak u vrtić nije bio stresan, već je priželjkivao da kao njegov brat i on što pre krene u školicu.

Veljko i Bogdana nisu krili uzbuđenje zbog novog poglavlja u životu svog srednjeg sina, a fotografije koje je Veljko objavio na Instagramu izazvale su brojne komentare.

Krstan

Foto: Youtube/Printscreen

 

Za Krstana, kao i za Željka, roditelji su odabrali državni vrtić u Titelu, koji je blizu njihove porodične kuće. Veljko je želeo da njihovi sinovi imaju iste uslove odrastanja kao i druga deca.

Alo! / Story

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading