Lepa Brena
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Lepa Brena je govorila o detinjstvu i porodici, a emocije su je savladale. 

Brena je na koncertnoj turneji “Imam pesmu da vam pevam” posetila i svoje rodno mesto, a sada je progovorila o tom iskustvu. 

- U Brčkom nisam pevala veoma dugo. Koliko god da sam profesionalac zaista mi nije bilo svejedno. Rekla sam samoj sebi da zaista ne postoji razlog da ja plačem. Svaki put kad držim koncert ja jedva čekam da izađem na binu i pevam sa ljudima, prenesem im dobru energiju, međutim kad sam počela da pevam pesmu “Ja nemam drugi dom”, grlo mi je zaigralo i suze su krenule... To su bile emocije radosti i sreće, u tom gradu ja sam doživela svoju najlepšu mladost. Kako kažu, pamtim samo srećne dane. Bila je i moja sestra i njena kćerka sa dvoje dece, pokazivala sam im gde sam išla u školu, gde smo jeli ćevape, bureke i one ogromne šampite od kojih sam imala nekih 15 kilograma više. Deca nikada nisu videla tako veliku šampitu, to je fenomenalno. Išli smo i na groblje kod roditelja i cela priča je za mene veoma emotivna - rekla je Brena, a zasuzile su joj oči dok je pričala o porodici i detinjstvu. 

"Uvek se borim sa suzama" 

- Iako sve to izgleda toliko sjajno i fantastično, moj život je vrlo turbulentan. Nastojim da ne zaplačem i uvek se borim sa suzama, ali kada me preseče onda ih pustim... Treba pokazati emociju, mene je život naterao da budem jaka ali isto tako mislim da imam pravo da pokažem da sam ranjiva. Kada je jako teško ja ne plačem, izdržim do kraja, ali kada mogu sebi da dozvolim da pustim suzu, pa neka ide život - zaključila je Brena. 

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading