Jovana i Željko
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Voditeljka Jutarnjeg programa Jovana Jeremić nije ni slutila šta će joj se desiti.

Naime, budući da je vodi najgledanije Jutro u zemlji, Željko Mitrović je odlučio da nagradi Jeremićevu tako što će joj poveriti veoma bitan zadatak, a to je ujedno i unapređenje u njenoj karijeri.

Jovana putuje u Ameriku na tri meseca, gde će izveštavati o tamošnjim predsedničkim izborima koji su u fokusu u celom svetu, a isti se održavaju u novembru.

Jovana Jeremić

Alo

 

- Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam svaki dan. Posle Amerike više ništa neće biti isto, ovo je prvi odlazak, a onda ide drugi, pa treći, pa svetska karijera Jovane Jeremić - kaže voditeljka, koja se vrlo pažljivo priprema za susret i intervju sa nekadašnjim američkim predsednikom Donaldom Trampom.

- Uveliko biram stajling. Engleski već odavno znam, ali ga usavršavam svakodnevno. Za debate između Donalda Trampa i Kamale Haris engleski mora biti na najvišem mogućem nivou.

Voditeljka je dodala i da je Tramp po svim parametrima baš po njenom ukusu. 

- Tramp je odličan, ne bih ja tu ništa menjala! Ne bih imala ništa protiv da popijemo jedan proseko. Izvela bih ga u grad, a onda bih mu pokazala televiziju Pink - zaključila je Jovana za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading