Goca Tržan
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Goca Tržan već duže vreme uživa u srećnom braku sa muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem, koji je čak 14 godina mlađi od nje.

Jednom prilikom, otkrila je da je zdravstveno stanje njenog supruga bilo narušeno te da je gotovo tri godine bio sprečen da svira.

- Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove - otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Par je pronašao kliniku na kojoj je Radomir otpočeo lečenje, i kako Goca kaže, ubrzo je sve ponovo bilo kako treba.

- Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio - rekla je Goca za Blic prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Goca Tržan javno progovorila o prevari, pa šokirala

Goca Tržan i Raša Novaković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a njihov brak traje već čitavu deceniju.

Goca je često isticala da je sa Rašom pronašla idealnog partnera za sebe.

goca

Foto: Vladimir Marković

 

Gostujući u jednoj emisiji, ona se prisetila svojih mladalačkih ljubavi i kroz osmeh govorila o prošlim vezama, naglašavajući koliko joj je sada važno što je uz sebe našla nekoga ko je u potpunosti razume i podržava.

- Sećam se u tim godinama, sa 18 godina sam se zabavljala sa svojim prvim momkom u životu, igrali smo zajedno folklor, bili smo u vezi i htela sam da se udam za njega - ispričala je Goca i dodala:

- Moja baka pokojna mi je pričala na konto moje želje da se udam, dete živi život, posle kada ostariš niko te neće - rekla je kroz osmeh.

Na pitanje Cece Ražnatović da li je nekada bila prevarena, Goca je priznala:

- Ja sam bila prevarena i saznala sam za to. Nisam znala dok smo bili u vezi, saznala sam kasnije, kada su mi se otvorile oči - rekla je Goca u emisiji "Ceca show".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading