Maja Berović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Sinoć je održana velika premijera filma “Megdan: Između vode i vatre”, producenta Alekse Balaševića u kojoj su titulu glavnih junaka poneli Nina Seničar i Viktor Savić.

Jedna od uloga u filmu dodeljena je pevačici Maji Berović, koja je podelila iskustva sa snimanja i otkrila detalje njene uloge.

Maja Berović

- Kao što su i reditelji opisali “bahata”. Sve ono što nisam u životu. Kada me je Aleksa pitao za ulogu, u prvi mah sam mislila da se šali sa mnom, ali kada sam pročitala scenario, bila sam oduševljena što me je odabrao. Za mene je ovo nezaboravno iskustvo i drugačije od onoga što ja radim - rekla je Maja za Blic.

Na pitanje medijskih ekipa kada bi se snimao film o njenom životu, da li postoji neko ko bi verodostojno mogao da odglumi njen lik, a ona je bila vrlo jasna:

- Ne postoji.

ODLUČILA JE DA NE DOĐE

Maja Berović o spisku gostiju na krštenju svog sina.

Pevačica je nedavno krstila sina Lava u Hramu Svetog Save u Beogradu nakon čega su priredili slavlje u luksuznom hotelu.

Berovićeva je sada prokomentarisala slavlje i otkrila kako se provela.

Maja Berović

- Bilo je predivno. Baš smo se dobro zabavili, do jutra smo pevali i bilo nam je dobro. Ta slavlja volim da organizujem, a volim i da idem kada me pozovu prijatelji na veselja. Divno je kada ima povoda - rekla je pevačica.

Među zvanicama našle su se Majine brojne kolege, a najviše je pirmećemo odsustvo Ane Nikolić koja je bila pozvana.

Naime, na zabavi se pojavio njen dečko Rale sa Aninom ćerkom Tarom, ali od pevačice nije bilo ni traga ni glasa, iako je najavila da će doći kasnije.

- Javila se da nije mogla da dođe, u jednom trenutku je odlučila da ne dođe iz nekih njenih, njoj poznatih razloga, ali ne bih ja sada pričala o tome. To je između nas, ali u svakom slučaju je jako želela da dođe. Ništa joj nisam zamerila. - 

Raspoloženje je bilo na nivou, a ponosni roditelji blistali su od sreće.

Nakon krštenja, Maja i njen suprug upriličili su proslavu u jednom luksuznom hotelu u Beogradu.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading