Stoja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Stojanka Novaković poznatija svima kao Stoja važi za jednu od natraženijih pevačica na našim prostorima, ali i šire.

Stoja se najpre ostvarila kao pevačica, a već sa 17 godina i kao majka, ona je rodila sina čiji je otac  na veliku žalost rano preminuo, a nakon njegove smrti njegova porodica je kako je pevačica tvrdila bila izbacila iz kuće sa detetom. 

Nakon toga pevačica se udala za arhitektu Igora Jovanovića sa kojim je jednu celu deceniju u braku, a od javnosti to vešto sakriva.

Stoja

Printscreen/Zvezde Granda

 

 - Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom - rekla je Stoja pre nekoliko godina za svog izabranika.

Jednom prilikom je ispričala na šta je sve bila spremna da uradi samo da se pomiri sa svojim suprugom, kako je ne bi ostavio i razveo se od nje.

Stoja

Printscreen/Zvezde Granda

 

 - Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povredila, ipak sam tempirala kako ću to da uradim. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurno doći da mi pomogne, a onda ga je čekala zamka - ostajanje kod mene - ispričala je pevačia pre nekoliko godina za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading