OVO JE ĐOLETOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA! Stigla na proslavu u njenom društvu, ona se krila od kamera! 21:44 Vip 0
GAGI STIGAO NA GALA SLAVLJE KOD ADRIANA! Progovorio o porodičnim odnosima, pa otkrio šta mu je poklonio: "To mu je najpotrebnije" 21:16 Vip 0
''SVEMU TREBA DATI DRUGU ŠANSU'' Anabela Atijas prekinula ćutnju - evo šta joj je promenilo stav o čoveku za koji je vežu mnoge traume 17:52 Vip 0
ANABELA I GAGI NAPRAVILI HAOS NA UNUKINOM ROĐENDANU! Nastupili kao Fanky G i razvalili, snimak sa slavlja sve oduševio 21:47 Vip 0
GAGI PRIZNAO DA JE RASKINUO SA DEVOJKOM! Đogani na ivici suza, otkrio i da ga je zvao Željko Mitrović 19:54 Vip 0
LUNA PRVI PUT O POMIRENJU ANEBELE I GAGIJA! Otkrila šta se zapravo dešavalo u porodičnom domu, sada je sve javno 16:40 Vip 0
ANABELA ISKRENO O POMIRENJU SA GAGIJEM! Pevačica progovorila o svemu i iznenadila: "Prelepo je, to su neke lepe stvari" 20:41 Vip 1
"TO NAS JE ZBLIŽILO" Anabela i Gagi nakon mnogo godina ponovo zajedno, otkrili sve detalje pomirenja! 08:30 Vip 0
LUNA ĐOGANI POTVRDILA SREĆNE VESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Posle toliko godina, opet... 15:40 Vip 0
GAGI ĐOGANI TRPI NESNOSNE BOLOVE Operisao koleno, sada ga snašlo ovo, svakodnevno mora u kliniku na terapiju 15:25 Vip 0
RAZVOD JE KRIV ZA MOJE POROKE Gagi Đogani otkrio sve o Anabeli, na ivici suza priznao u kakvom su sada odnosu 18:10 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST ANABELE ATIJAS KIDA DUŠU! Dečko joj poginuo, nije imala kontakt sa roditeljima: Bila sam gladna, bez krova nad glavom! 11:28 Vip 0
LUNA ĐOGANI POBESNELA U EMISIJI Urla na Gagija iz sveg glasa, on pozeleneo: "Ovo je blam" 19:09 Vip 0
GAGI LJUT NA MARKA MILJKOVIĆA! Došao po njega ispred tužilaštva, o njegovoj reakciji svi pričaju! 15:59 Vip 0
OTKRIVAMO KO ĆE DOĆI PO MARKA MILJKOVIĆA! Svi su očekivali Lunu Đogani, ali je došlo do preokreta, evo šta se dešava! 15:21 Vip 0
GAGI OČAJAN ZBOG LUNE I MARKA! Đogani izašao ispred zgrade, evo i ko mu je pravio društvo: Išli smo u policiju... 18:22 Vip 0
ALKOHOL JE UČINIO SVOJE, LUNA JE LJUTA! Gagi Đogani otkrio šta se dešava nakon Markovog hapšenja, evo kakva je situacija u njihovom domu! 14:00 Vip 0
NIKAD DIRLJIVIJI PRIZOR Luna Đogani podelila video iz porodičnog doma i sve raznežila, emotivni snimak ćerkica zapalio mreže 23:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22