Marija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Šerifović skoro svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje svakodnevne trenutke, a trenucima sa naslednikom Mariom obraduje sve.

Pevačica je nedavno u šaljivom maniru otkrila da ne može Verici da oprosti što je privrženija unuku, i otkrila da odbija da napusti njen stan i da je opsednuta Mariom.

Šerifovićeva je sada na svom Instagram nalogu u okviru priče objavila snimak i pokazala šta Verica radi sa Mariom u trenucima dok je ona odsutna. 

Verica je otkrila kako se sprema za prvi rođendan malog Maria. Pevačica je unuku pustila narodnu muziku. 

- Opa Miki, vežbamo za drugi decembar. Ljubi te baba, punu kesu para ću da spremim. Hop, hop, opa Miki - govorila je Verica unuku. 

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Evo šta radi baba kad je dete kod nje - napisala je Marija u opisu snimka Verice sa Mariom. 

Marija: "Baba zna da pređe svoje granice"

Marija Šerifović početkom decembra dobila je sina preko surogat majke, a sada je otkrila kako se njena majka, Verica, snalazi u ulozi bake. 

- On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikrokarakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda, iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće - počinje Marija na svom Jutjub kanalu i dodaje:

- Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je Devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada za ovih šest meseci smo imale jedan duel.

- Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala, desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al' onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti - kaže Verica.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading