saša popović
Foto: Alo/Alo

Saša Popović, osim svoje supruge, koja je pevačica, i ćerke, ostatak porodice ne eksponira se u javnosti, a kada se pojavila informacija da muzički mogul ima sestru, nastala je opšta pomama da se sazna i ko je ona.

U pitanju je rektorka Beogradskog univerziteta, dr Ivanka Popović, koja je i lično potvrdila ovu informaciju za domaće medije.

Prvobitna informacija koja se pojavila tada je da su oni brat i sestra od strica, ali je Ivanka otkrila istinu.

Ivanka Popović

Printscreen

 

- U srodstvu smo, sedmo koleno. Ne bih to nazvala bliskim srodstvom. Osim senzacionalizma, ne vidim zašto je ta informacija bitna - napisala je tada rektorka Beogradskog univerziteta u poruci.

Bezbrižno detinjstvo

Niko od ovih imena koja se pominju nije Popoviću blizak rod, ali već je poznato da i Saša potiče iz svešteničke porodice iz Novog Sada. Njegov deda bio je pop u jednoj crkvi u prestonici Vojvodine.

- Moj deda i sva njegova braća bili su sveštenici u novosadskim crkvama. Imao sam divno, bezbrižno detinjstvo. U velikoj crkvenoj kući živela je naša porodica i porodica mog strica. Pored nas je bila ugostiteljska škola, koja je u porti imala sportsko igralište. Čim bih ustao, izlazio sam s loptom na teren, žonglirao besomučno, po pet hiljada puta sam udarao loptu da ne padne na zemlju - rekao je jednom prilikom direktor „Granda“.

Pre nego što je počeo da se bavi muzikom, Popović je studirao na Poslovno-pravnom fakultetu u Novom Sadu i bio je dobar student. Stigao je do treće godine, kad je odlučio da napusti studije i osnuje svoj bend. Da je, kojim slučajem, uspeo da završi prava, Saša bi danas možda radio neki sasvim drugačiji posao, daleko od domašaja estrade, ali je pitanje da li bi na taj način uspeo da stekne veliko bogatstvo.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading