Saša Popović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Saša Popović godinama se bavio muzikom nakon čega je osnovao Grand produkciju koja uspešno posluje već dve decenije.

Ipak, Popović je jednom prilikom otkrio da je imao potpuno drugačije planove za svoju karijeru. 

- Imao sam jednu jedinu ljubav u životu - da postanem fudbaler. Sa ove distance mi nije žao što nisam to i postao. Da sam bio fudbaler, završio bih karijeru sa nekih 30 godina, a evo sada punim uskoro 70 godina i dalje sam aktivan na poslu. U početku nikako nisam hteo muziku, niti me je ona zanimala - objasnio je on svojevremeno i dodao:

- Dok sam bio klinac, pre osnovne škole, toliko sam voleo loptu da to nije bilo normalno. Sa šest godina mogao sam da pimplam loptu po 100 ili 200 puta i da mi ne padne. U blizini moje kuće bilo je igralište, ustanem u šest ujutru i pimplam do besvesti ili izađem na terasu i udaram loptu glavom loptu o zid, pazim da mi ne pada. Dakle, samo fudbal, fudbal i fudbal - istakao je Popović i dodao:

"To je bila moja najveća ljubav" 

- Fudbal je bila moja preokupacija, to je bila moja najveća ljubav. U gimnaziji smo imali školski tim, imali smo prvenstvo škole i ja sam dao gol, pobedili smo sa 1:0. Bio je jedan profesor geografije, jako strog, a nije prisustvovao toj utakmici i pita on ko je dao gol, ja se javim i on mi kaže: "Imaš pet do kraja godine" - rekao je Saša na Una televiziji u emisiji kod Voje Nedeljkovića i za kraj dodao da u periodu do petog razreda nije ni pomišljao da se bavi muzikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading