Aleksandra Jeftanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Karijera Aleksandre Jeftanović duga je tri decenije, sa pauzom koju je napravila kada se udala i rodila dvoje dece, Anu i Aleksu.

Ipak pre nekoliko godina ona se na oduševljenje svih vratila na male ekrane i zajedno sa dugogodišnjim prijateljem Boškom Jakovljevićem vodila emisiju "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

Počeli su prethodnu televizijsku sezonu zajedno sa osmehom na licu, a onda samo mesec dana kasnije usledio je popriličan šok za svakog ko je voleo pomenutu emisiju.

Aleksandra i Boško

Foto: printscreen/tvK1

 

Kao bomba je odjeknula vest da Aleksandra više nije deo pomenutog projekta zbog navodne svađe sa najboljim prijateljem i kolegom Boškom. Ona se nekoliko dana kasnije oglasila i otkrila o čemu je reč.

- Tačno je da više nisam deo emisije "Kec na jedanaest", prosto to je naš dogovor. U pregovorima sam o novoj emisiji, dnevnoj takođe, i trebalo bi da se emituje vikendom, ali još uvek dogovaramo sve - samo je kratko rekla voditeljka.

GDE JE NESTALA ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ? Voditeljka se preko noći povukla sa malih ekrana, evo čime se sada bavi

Printscreen

 

Ipak, do dana današnjeg voditeljska karijera Aleksandre Jeftanović nije nastavljena. Ona je veoma aktivna na Instagramu, pa tako imamo prilike da vidimo šta se u njenom životu dešava, ali se nameće pitanje čime se ona sada bavi. 

Ono što je poznato je da više od decenije sa suprugom Aleksandrom Švrakom drži jednu od najpoznatijih i najtraženijih dečjih igraonica u Beogradu u kojoj su termini gotovo uvek popunjeni.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading