Sestra Vedrane Rudan
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Hrvatska književnica Vedrana Rudan već mesecima se bori protiv raka i retko se oglašava, a nedavno je kolumnom uzburkala mreže.

Vedrana se tom prilikom osvrnula na porodicu, a najviše na decu i unuka, te otkrila za čime najviše žali, budući da je, kako tvrdi, podrška sina izostala, jer je navodno nije posetio nijednom za četiri meseca.

- Kad imate rak, samo vam se on mota po glavi. Znam! Znam! Znam! Moram misliti pozitivno, ne misliti na rak nego na lepe stvari. Šta su lepe stvari? Penzija od 460 eura, a lekovi su ti 100 evra, a pregled 640 evra? Biti srećna jer imaš muža koji oko tebe skače i koji ne bi smeo znati da ti se po glavi mota samo jedno? Danas sam preko interneta naručila jaknu za 32 evra, L, imam deset kila manje, to je lepa stvar? A šta ako... - napisala je Rudan u blogu, a potom obelodanila šokantne detalje:

Sestra Vedrane Rudan

Foto: Ataimages

 

- Nedavno sam pročitala kako naš poznati novinar razdragano izjavljuje da su deca naša najveća sreća i smisao života. A da mislim na svoje dete? Mislim, mislim. Je li mi ikad bilo smisao života? Nije. Jesam li čitav život činila sve da bih mu pomogla u svakom trenutku? Jesam. Ipak, to moje dete koje volim u četiri meseca moje bolesti ne može naći petnaest minuta vremena za mene i posetiti me?! Ruku na srce, biću sasvim iskrena, da li me to rastužuje? Iskreno, najiskrenije, ne. I telefon je susret. Prijateljica mi je rekla, idi kod psihijatra, probaj. Psihić? Nikad nisam bila kod psihijatra, možda sam bolesna, danas su svi depresivni, ako neću biti sad, kad ću? Gutaću tablete i biti srećna - napisala je Vedrana Rudan.

Vedrana dva puta pokušala da ubije oca

Vedrana Rudan je poznata po svojoj hrabrosti da otvoreno govori o životnim izazovima, a jedan od najtežih je bio suočavanje sa zlostavljanjem.

Foto: Ataimages

 

U svojoj iskrenoj ispovesti u emisiji , ona je podelila svoju priču o borbi za život i protiv zlostavljanja, a u više navrata je čak i pokušala da ubije oca.

- Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspelo. Pokušala sam i sa 20, ali je jedva ostao živ - izjavila je Vedrana tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

15.10.2024 19:50

Svu svoju snagu i molitvu vam šaljem da što pre prevaziđete tu bolest.Nemojte zameriti sinu,znam da boli,ali neka ga jednog dana će shvatiti šta je mama.Bg vas voli.