Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Jeremić je neretko javno govorila o svom obrazovanju, a sada se još jednom osvrnula na fakultet na kom je diplomirala.

U susret predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama Jovana je na svom Instagram profilu objavila CV.

U ovom dokumentu Jovana je istakla da govori pet jezika, među kojima su: srpski, bosanski, hrvatski, španski i engleski, a dodala je i nivo obrazovanja i veštine. 

 

 

- Spremna za američku turneju - napisala je Jovana uz CV na engleskom jeziku.

Uskoro odlazi u Ameriku

Podsetimo, Jovana Jeremić će ove godine izveštavati uživo sa predsedničkih izbori u Sjedinjenim Američkim Državama, 5. novembra 2024. godine.

U Ameriku neće ići sama, već će sa njom poći kolega sa "Pinka".

- Naša televizija imaće svoje ljude u Americi koji će pratiti izbore. Da kažem ekskluzivno, jedan od onih koji će pratiti izbore, koji će izveštavati direktno iz Amerike za Pink televiziju sam upravo ja - otkrila je Jovana nedavno, pa dodala:

- Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Od septembra ćemo krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
aco srbin

17.10.2024 15:33

Hahaha 5 jezika od toga tri su srpski hhhaaaha budale majko