Samir Ramović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Samir Ramović posetio je Istanbul gde mu je odrađena transplantacija bubrega.

Nakon uspešnog zahtava i oporavka, rijaliti učesnik i pevač se vratio u rodnu zemlju, gde su sledi dodatni oporavak i strogo mirovanje.

 

 

 

Samir je danas stigao u Crnu Goru, a na aerodromu ga je dočekala majka, kojoj je odmah poleteo u zagrljaj. 

Ovaj emotivan trenutak je zabeležio snimkom koji je objavio na društvenoj mreži Instagram, te je raznežio svoje pratioce.

Samir Ramović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kad majka dočeka nakon 40 dana - napisao je Samir.

Sledi mi karantin

Podsetimo, Samir je tada za Alo!, opisao šta će se dešavati u narednom periodu sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Samir Ramović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Juče sam pušten iz bolnice, u ponedeljak mi je zakazana još jedna kontrola i ako Bog da da bude sve u redu, u utorak ću biti kući. Predstoji mi period oporavka, kritična su ta prva 3 meseca gde čovek mora 100 posto da se upravlja, pod imuno-supersivnim lekovima sam, između ostalog. Moj imunitet je spušten, oslabljen, da ne bi došlo u ovoj prvoj fazi do odbacivanja bubrega. Koliko god je kompatibilan, odnosno dobar sa primaocem, može doći do komplikacija zato što organizam uvek smatra taj bubreg kao strano telo i zbog toga se piju lekovi, da ne bi došlo do odbacivanja. Tako da sa tim oslabljenim imunitetom moram da se pazim dobro da ne bih navukao neki virus, prehladu i moram biti u nekoj vrsti karantina, tačnije ne smem se kretati među ljudima mnogo. Takođe, treba da smanjim rizik od virusa i prehlada, ujak je takođe dobro, on je u Podgorici. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svima koji su bili uz mene sve ovo vreme, a u pitanju je zaista mnogo ljudi – zaključio je za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading