Mirka Vasiljević
Foto: Alo/Printscreen

Mirka Vasiljević  nedavno je otvorila dušu i progovorila o detaljima iz svog života za koje javnost nije znala. 

Kako je Mirka istakla postoje teme iz njenog života o kojima ipak ne voli da govori.

Njeno detinjstvo obeležio je odrastanje bez oca, a sada je sa knedlom u grlu progovorila o bolnoj temi.

- Tata je voleo da komunicira sa ljudima, da preko posla bude u kontaktu sa ljudima i bilo mu je bitno da se delatnosti šire. U svom najboljem sećanju nemam nikakve negativne slike. Nas je bilo 11 u porodičnoj kući, ali sam dosta vremena provodila kod bake i deke u Nemačkoj - rekla je ona, pa progovorila o gubitku oca Mirka:

- To su neke teme o kojima ne pričam puno u javnosti, to jeste istina, ja neću to da krijem. To se desilo za vreme mamine trudnoće, pre nego što sam se ja rodila. On i ja bismo imali svašta da popričamo, to bi verovatno trajalo za ceo život. Nisam upoznala tatu, to je moj krst i nosim ga hrabro i ponosno, da mogu da pišem scenario za svoj život verovatno bih ga drugačije napisala. Živim to i trudim se da to nosim najbolje što mogu na svojim leđima. Sa mamom sam plakala i od neke tuge, ali i od sreće, svako treba naći način da izbaci sve iz sebe - otkriva Mirka u emisiji "Pretres".

Podsetimo, u ekskluzivnom intervjuu za rođendanski broj dnevnog lista Alo!, Mirka Vasiljević otvorila je dušu i progovorila o karijeri, odnosu sa suprugom Vujadinom Savićem, kao i o radostima i izazovima majčinstva, ovde možete pročitati više o tome

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading