Tanja Savić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pevačica Tanja Savić jednom prilikom je iskreno govorila šta misli o duetskoj pesmi  "Muškarčina" koju izvode Ceca Ražnatović i Mihajlo Veruović Vojaž nije nimalo po ukusu.

Gostujući u jednoj radio emisiji, Tanja je reagovala na komentar slušaoca koji je izrazio žaljenje što pesmu "Muškarčina" nisu snimili ona i Korona i Rimski.

- Pa šta znam, možda i podseća. Da, malo.. - rekla je Tanja.

 

 

- Jel si čula pesmu? - upitala je voditeljka Savićevu.

- Jesam. Ne sviđa mi se, majke mi. Ništa mi se ne sviđa, iskreno. Odgovoriću kao Karleuša - ne! Ne ide mi, nikako. Svašta bih ja na to dodala, ali ne mogu - šokirala je Tanja u intervjuu za Radio S3.

Tanja Savić žestoko o Slavici Ćukteraš

Pevačica Tanja Savić otkrila je u kakvim je odnosima sa kolegama iz "Zvezda Granda", a kako je istakla, niko od pevača koji su se takmičili sa njom nije želeo da dođe na njen koncert.

Tanja Savić

Foto: Alo ilustracija

 

Njene kolege iz prve postave "Zvezda Granda" nisu želele da se odazovu na poziv i da pristustvuju koncertu u Areni. Među njima je i Slavica Ćukteraš.

- Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu - rekla je Tanja, a potom priznala šta je možda posredi.

- Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće - kazala je za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading