Thcf
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Stefan Gligorijević i Borko Vujičić Bore, iz poznate beogradske rep grupe THCF, obradovali su mnogobrojne fanove odlukom da dvodecenijsku muzičku karijeru obeleže velikim koncertom u Hangaru, zakazanim za 9. novembar.

U razgovoru za naš portal, podsetili su se početka karijere i progovorili o kolegama, sujeti koja vlada na estradi, ali i porodičnom životu koji vode već godinama.

- Mi smo se razvijali zajedno sa ovom scenom i negde smo zaslužni jer smo sa pesmom "Ideš za Kanadu" promenili tok tog klubskog momenta gde je rep ušao u široke mase. Trebalo nam je vremena i mi ovaj put sve radimo sami. Našoj sceni fale rep koncerti i svi su navikli da gledaju koncerte folk i pop zvezda. Ovo je neka uvertira za Taš - rekli su oni, pa otkrili šta ih navelo da tek sada, nakon dve decenije, organizuju veliki koncert:

Thcf

Nikola Todorović/Alo!

 

- Sada imamo lovu, godine, studio, producente, ostvarili smo se kao roditelji i imamo prelepe ćerke. Tek sada imamo šta da kažemo, ovo sve nije bilo zamislivo pre 10 godina.

Stefan i Borko progovorili su o njihovom trajanju na muzičkoj sceni, te otkrili da li su nekada pomislili da odustanu:

- Nismo nikada planirali da stanemo i to jeste veliki uspeh. Rep muzika je doživela tranziciju od tvrdog do komercijalnog repa. Nismo puno razmišljali o tome, ali dokle god su puni klubovi i dok ima smisla mi ćemo trajati. Svake godine smo sebi postavljali male ciljeve koji su nas održavaju u životu. 

Na estradnom nebu se često javlja sujeta među izvođačima, a članovi grupe "THC La Familija" otkrili su da li su se nekada susreli sa tim.

- Možda i jesmo, ali to nas nikada nije doticalo. Mi ne verujemo u sujetu i nismo takvi. Pogledajte kada mi nešto izbacimo, ko od kolega to šeruje, tada vidiš zapravo ko je sujetan - zaključili su Stefan i Borko, a video prilog možete pogledati na početku teksta ili na našem zvaničnom Jutjub kanalu. 

Alo! Olgica Kosovac

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading