SEKA ALEKSIĆ TOTALNO RASKRINKALA TEU TAIROVIĆ! Pevačica otkrila šta joj je koleginica uradila, nije mogla da prećuti
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Seka Aleksić otkrila je nedavno šta je najviše zamerila koleginici Tei Tairović.

Pevačica nije mogla, a da ne spomene njihov dogovor i sastanak, na koji je Tea kasnila 45 minuta, što je iznenadilo Aleksićevu.

- Nedavno sam se obradovala kad sam videla Lepu Brenu i njenog sina Viktora, koji je sedeo pored mene. Pričao mi je da radi majci vizuale za koncerte. Viktora poznajem od kad je bio dete i nikad neću zaboraviti kad mi je doneo ljubavno pismo na snimanje. Imao je šest godina i tada mi je prišla Brena i rekla: “Znaš šta, Seko, moj sin je zaljubljen u tebe i doneo ti je pismo.” Nakon toga je došao, a u njemu je pisalo da me voli, sedeo je pored mene onako ozbiljan i visok i rekao: “Ja mami radim vizuale” i pokazao šta radi. Ta priča mi je bila zanimljiva. Sada je on već odrastao. Nakon toga sam poželela da bi i moj sin tako nešto mogao da uradi - priznala je Seka.

Tea Tairović

Foto: PrivatnaArhiva

 

Zatim je Seka  ispričala situaciju koja joj se nedavno desila, a glavni akter je Tea.

- Tea ima ozbiljnih problema sa kašnjenjem. To je jedina stvar koja mi se kod nje ne dopada, jer profesionalci ne smeju da kasne. Ne mogu to sebi da dozvole i to je veliki luksuz. Pre nekoliko dana smo imali sastanak i ona je došla nakon 45 minuta. Teu je dečko zaključao u stanu i zaboravio je da ostavi drugi njoj drugi ključ, a ona nije mogla da izađe. Tada sam htela da izbacim četiri pesme, ali smo imali problem jer nismo imali četvrtu pesmu. Tea je kasnila, ona je kriva. Kad odete na nastup kod Tee, kažite joj da se malo ubrza, ali će verovatno u nekom trenutku da poradi na tome ovih dana. Tea i ja smo već par meseci non-stop na vezi i pričamo, ona je kasnila sa tom četvrtom pesmom i ja sam joj rekla: “Tea, ja imam pripremljene spotove”, a  ona se baš iznervirala, rekla sam joj: “Izvini, a ko još ima snimljene spotove a nema pesme?” - ispričala je Seka u podkastu“Extra FM”.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading