Veljko, Ceca
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Ceca Ražnatović često je govorila o odgajanju dece. Kako je u više navrata istakla, lakše joj je bilo da odgaja Anastasiju, dok joj je u Veljkovom slučaju bilo bitno da odgaja pravog muškarca. 

- Moja deca su rasla bez oca. Bila sam im i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca - otkrila je tada pevačica: 

Veljko i Ceca Ražnatović

Printscreen/BlicTV

 

- Odrastao je sa ženama. Govorila sam mu: "Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes nego da budeš isfrustriran". I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo - ispričala je jednom prilikom Ceca koja sada uživa u najlepšoj životnoj ulozi - bake tri unuka.

Veljko i Nemanja

Foto: Printscreen/instagram

 

- Željko je zove Ceca, ali to je pogrešno jer ti si baba tom detetu. To može dok su mali, ali kad budu stariji, neće tako biti, htela to ili ne. Moraće da je zovu baka. To je neki ciklus života, nisam je ni ja zvao Ceco, nego majko - rekao je jednom prilikom Veljko za domaće medije.

Alo/ Story 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading