Anastasija Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Anastasija Ražnatović nedavno je otvoreno govorila o detaljima iz svog privatnog života.

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana pričala je o svom detinjstvu, ali i o izazovima koji su je pratili budući da je dete poznatih roditelja.

Pevačica je opisala koji su to trenuci za nju i njenog brata Veljka Ražnatovića bili najteži, a zatim istakla kako živi nakon smrti oca.

Anastasija Ražnatović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Često ga sanjam i u tim snovima, uvek se pojavi na jedan dan, potom ode, nestane. Nije bilo ništa specijalno što sam mu ja govorila. Jednostavno, nisam se odvajala od njega, stalno sam ga grlila, pričala: "Možeš li da ostaneš još malo?" Ne znam kako je to imati oca, odrastati bez njega, pa da uporedim. Teško nam je bilo kada smo bili klinci, pogotovo Veljku. Nikada nije imao očinsku figuru u muškim stvarima, da može da se osloni na oca, ali bilo je dosta teško i mami. Nikada nije imala leđa, zato su svi kamenjem išli na nju. Lako je ženu koja je samohrana majka napadati - priznala je Anastasija jednom prilikom za domaće medije.

Cecina ćerka se osušila

Podsetimo, Anastasija Ražnatović je svojevremeno vodila borbu protiv viška kilograma, te uspela da izgubi čak 20. 

Anastasija je otkrila svoju tajnu i priznala kako je uspela da smrša.

Anastasija

Instagram

 

Pevačica je u pubertetu svoje emocije "lečila" hranom, jela je grickalice, hamburgere, pila gazirana pića, sve dok nije odlučila da ovom problemu stane na kraj.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem - pričala je Anastasija za Informer tada i dodala:

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane - istakle je Ražnatovićeva:

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading