Jovana Jeremić
Foto: Alo/Alo

Jovana Jeremić je u više navrata isticala kako je rad na televiziji Pink ono o čemu je oduvek maštala, kao i bavljenje novinarskim poslom.

Voditeljki se život preokrenuo nakon što joj je pružena prilika da otputuje u Ameriku, odakle će izveštavati o izborima koji se uskoro održavaju.

- Imala sam tu ponudu, prihvatam inostranu ponudu, ali ostajem na Pinku. Što se tiče inostranih ponuda svih vrsta, koji se ne kose sa mojim poslom na Pinku, ću prihvatiti, hoću. Slikanja, intervjui, možda izveštavanja za njih... apsolutno. Svaki vid zarade i stvaranja nekih novih kontakata, što je meni trenutno mnogo važnije od zarade, će biti prihvaćeno. Uslov je samo da me niko nikad ne ucenjuje za Pink, jer ja na Pinku ostajem, ali možda dobijem ponudu od Donalda Trampa da radim za njega. Ali, Pink je ono što nema alternativu - iskrena je Jovana, koja je dodala:

Jovana Jeremić

Alo

 

- Da li vidim svoj život u avionu između Pinka i Amerike? Da, vidim. Od 2026. godine mi astrologija predviđa Ameriku, čak i moje preseljenje. Ja uopšte nisam verovala u to da ću otići u Ameriku, ja sam neko ko ne voli da putuju, ali sam neko ko je odma malena znao da govori jezike. Poliglota sam, ja od malena pričam jezike, perfektno pričam španski i engleski. Vrlo je bilo simptomatično, kako ja i zbog čega znam da pričam jezike, a nisam kao mala bila u inostranstvu. Znaš, jezik se najbolej uči u inostranstvu, ali ja sam od malena imala kontakt sa stranicima...

Alo/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading