Barbara Bobak
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Barbara Bobak doživela je prošle noći veliku neprijatnost i šok u Sloveniji. Kako je potvrđeno, njoj su gumu isekli na 10 mesta, a sada je osvanula i nova fotografija užasa.

Ona je sa svojim timom krenula na nastup kombijem iz hotela, a ono što im se desilo na putu, ostavilo ih je u šoku - nepoznata osoba isekla je gumu na kombiju i to čak 10 puta!

Barbara

Printscreen

 

Barbara i muzičari bili su usred vožnje, kada su shvatili da nešto nije u redu sa gumom, na svu sreću uspeli su da se domognu zaustavne trake i bezbedno se zaustave.

Tragedija je izbegnuta, pevačica je zakasnila na nastup, iako je scenario mogao biti sa daleko većim posledicama, o čemu oni koji su bušili gume  verovatno nisu ni razmislili.

Barbara

Printscreen

 

Barbara je upravo zbog kašnjenja na nastup, na svojim storijima i podelila šta ih je snašlo, kako bi publika koja ju je čekala bila upućena u to šta se dogodilo.

- Dragi moji, nastup u Ljubljani će verovatno malo kasniti, pošto je neko mnogo pametan rešio da nam izmasakrira gumu na kombiju (jedan ubod nije dosta, daj 10) - napisala je i u neverici dodala:

- Nemam komentar.

- Ne mogu da verujem da postoje ovakvi ljudi, malo je reći da sam u šoku - napisala je ona nešto kasnije.

Uprkos neprijatnosti koja ih je snašla, Barbara je sa malim kašnjenjem ipak nastupila u krcatom klubu u Ljubljani.

Telegraf.rs

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading