Željko Joksimović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Instagram

Naslednica Željka Joksimovića, Mina Joksimović, poseduje talenat za muziku po ugledu na svog oca, te je zbog toga i završila fakultet muzičkih umetnosti.

Sada je Mina za domaće medije progovorila na temu svoje karijere kao i daljeg usavršavanja.

- Zaokružila sam jedan deo univerzitetskog obrazovanja i želim da nastavim da se usavršavam u svojoj profesiji, muzici. Trenutno spremam nešto novo, što ćete čuti u narednim mesecima - rekla je Mina pa dodala:

Mina Joksimović

Foto: Instagram

 

- Školovanje u oblasti muzike zahteva veliku posvećenost. Iza mene su godine rada, učenja, sati vežbanja klavira i neprospavanih noći tokom ispitnih rokova. Uspeh je prirodna posledica takvog truda. Proces pisanja master rada bio je zahtevan, ali i veoma inspirativan, jer mi je pružio priliku da dublje istražim temu filmske muzike, koja me posebno zanima. U muzici, međutim, proces učenja i usavršavanja je neprekidan - rekla je Mina.

Zatim je objasnila i da li joj Željko pomaže u ostvarivanju njenih ciljeva i na koji način.

- Kao osoba koja gradi svoj profesionalni put, izuzetno cenim samostalnost u radu. Tome me je naučio moj otac. Pošto je upravo on ceo svoj muzički opus sam izgradio, mene takođe tome uči. To je kod njega imperativ, da za sve što hoću da se izborim sama, a on je uvek tu da mi pomogne ukoliko mi je potrebno i da me podrži, što mi mnogo znači.

Mina Joksimović podelila najlepše vesti

Printscreen

 

Nakon toga je otkrila koje joj reči Željko uputi, a tiču se njenih uspeha.

- Kao i svaki roditelj bio je jako ponosan i presrećan zbog mog uspeha - rekla je ona, a zatim progovorila i o odgovornosti koju ima kao ćerka poznate ličnosti.

- Odgovornost često sa sobom nosi određeni teret. U mom slučaju to izgleda tako da sve što uradim bude propraćeno ili pohvalama ili osudama, što i nije lako - ali se na osude ne obazirem. Sve je to život - rekla je ona, pa dodala:

- Njegova podrška kao i podrška moje majke mi mnogo znači. Sa tatom radim u studiju svaki dan, u tome zaista uživam, a tata je tu za mene u svakom trenutku. Njegova podrška i saveti su za mene dragoceni. Najkorisniji savet bi bio “što više rada, to više ideja” - rekla je Mina.

Na pitanje da li ima u planu da snimi zajedničku pesmu sa ocem, kratko je odgovorila:

- Još uvek učim od njega - rekla je Mina.

Takođe je otkrila kako zapravo oni funkcionišu kao porodica za koji se malo zna.

- Ne živim u skladu sa brzim tempom i vrednostima koje promoviše savremeno društvo. Svoju energiju usmeravam na muziku i umetnost, a van toga uživam u jednostavnim stvarima, u krugu najbližih ljudi - rekla je, pa se dotakla i svog emotivnog života.

ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA SVE OBELODANILA! Progovorila o šokantnim detaljima za koje javnost nije znala

Printscreen

 

- Za dobar život najvažnije je imati zdravlje, ljubav i faktor sreće - mislim da ispunjavam sva tri - rekla je Mina, a zatim otkrila da li Željkovo mišljenje utiče na njen ljubavni status:

- Ne, moj otac u potpunosti poštuje moju privatnost i samostalnost kada je reč o ličnim i emotivnim izborima. Uvek je imao poverenje u moje izbore. Smatram da je ta tema deo mog privatnog života i o tome ne volim javno da govorim.

Za kraj je istakla kako nikada nije tražila da joj se "otvore vrata" zbog oca.

- Nikada nisam do sada tražila usluge da bi mi neko zbog mog oca otvarao vrata i davao određene privilegije, tako da nemam iskustva sa tim - rekla je Mina za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading