EVO KOLIKO IZNOSI PENZIJA VERICE ŠERIFOVIĆ! Javno obelodanila ovaj podatak, ljudi u šoku!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nešto više od godinu dana, Verica Šerifović uživa u penziji i redovnim mesečnim primanjima, koja su nedavno izazvala iznenađenje u javnosti.

Dugogodišnja muzička zvezda, koja je tokom svoje karijere stekla veliki ugled, sada živi mirnijim životom, često provodeći vreme sa unukom Mariom.

Naime, Verica ističe da je zadovoljna svojim mesečnim primanjima i da je spokojno prihvatila novu fazu života.

- Ukupno 39 godina uplaćenog radnog staža, 27 u Srbiji i 11 u Austriji. Penzija ovde je sada oko 35000 dinara i austrijska malo manje od 250 evra, ali njih imam 14 ukupno. U maju i u oktobru primam duplu. Znači sada sam primila duplu 470 evra i ova srpska - objasnila je Verica, prenosi "Grand".

Evo šta Mario radi dok je kod bake Verice

Marija Šerifović skoro svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje svakodnevne trenutke, a trenucima sa naslednikom Mariom obraduje sve.

Pevačica je nedavno u šaljivom maniru otkrila da ne može Verici da oprosti što je privrženija unuku, i otkrila da odbija da napusti njen stan i da je opsednuta Mariom.

Verica sa unukom

Foto: Printscreen Paparazzo Lov

 

Šerifovićeva je sada na svom Instagram nalogu u okviru priče objavila snimak i pokazala šta Verica radi sa Mariom u trenucima dok je ona odsutna. 

Verica je otkrila kako se sprema za prvi rođendan malog Maria. Pevačica je unuku pustila narodnu muziku. 

- Opa Miki, vežbamo za drugi decembar. Ljubi te baba, punu kesu para ću da spremim. Hop, hop, opa Miki - govorila je Verica unuku. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading