Ana Nikolić
Rajko Ristić
Ana Nikolić

Rajko Ristić

Ana Nikolić nakon porođaja, Foto: Rajko Ristić

 Ana Nikolić je presrećna što su ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta postali roditelji, međutim, lepa pevačica je, videvši kazaljku na vagi, ogledalo, a ponajviše nalaze lekara o povišenom šećeru i pritisku, deset dana posle porođaja shvatila da je vrag odneo šalu, te se već bacila na dijetu!


Kako saznaje „Alo!”, pop pevačica, koja trenutno, navodno, ima čak 125 kilograma, ne samo što je zgrožena svojim izgledom, nego je i uplašena za zdravlje, tako da je čvrsto rešila da debljini stane na put.

Ana Nikolić

Mitar Mitrović

Ana Nikolić nekada, Foto: Mitar Mitrović

 - Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme.

Kada je zatrudnela, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja - priča naš sagovornik blizak majci male Tare i dodaje da se Ana ubrzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke:

One su brzo vratile devojačku liniju!

Emina Jahović

Fejsbuk

Emina Jahović, Foto: Fejsbuk

 

Apsolutna rekorderka kada je vraćanje devojačke linije u pitanju svojevremeno je bila Ceca Ražnatović. Naime, pevačica se nekoliko dana nakon svakog porođaja pojavljivala u emisiji kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, u kojoj bi publici pokazala ne samo novog člana porodice, već i da se u rekordnom roku oslobodila viška kilograma. Slično iskustvo imale su i Jovana Joksimović, Nikolija Jovanović i Emina Jahović.

Nikolija Jovanović

Instagram

Nikolija Jovanović, Foto: Instagram

 

- Kad kažu postporođajna depresija, to ima veze sa činjenicom da neko dozvoli sebi da se ugoji 45 kilograma u tudnoći i, naravno, da će posle žena biti depresivna.Šetajte, idite na jogu i vodite računa šta jedete dok ste u drugom stanju - objasnila je Nikolija. Samo četiri meseca nakon što je na svet donela sina Aleksandra, Severina se vratila nastupima, a tada je otkrila da nije dugo kuburila sa viškom kilograma.

Severina Kojić

Instagram/severina

Severina Kojić, Foto: Instagram/severina

 

- Nisam dobila nijednu striju. Tri meseca nakon rođenja Aleksandra krenula sam s masažama i LPG tretmanima, smanjila sam količinu hrane koju sam uzimala zbog mleka i eto me sa kilažom kao i pre trudnoće - kazala je Seve pre nekoliko godina. Sa druge strane, Nataša Bekvalac suočila se sa dvadesetak kilograma viška nakon prvog porođaja. Međutim, Nata je brzo počela da vežba i vodi računa o ishrani, te se brzo oslobodila viška.

 

- Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak.

Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Započetak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi.

Miljana Nikolić

Goran Srdanov

Miljana Nikolić, Foto: Goran Srdanov

 A da bi sve ipak išlo brže, Nikolićevoj će pomoći majka Miljana, koja je u top-formi i koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila ćerka.

Kako su mediji ranije pisali, centar je opremljen fit-step mašinama, koje se naprežu umesto onog ko trenira i veoma su efektne.


- Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi.

Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila - zaključuje naš sagovornik.


Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar Nikolićeve, ali u tome nismo uspeli do zaključenja broja.

 

Komentari (16)

D

14.08.2017 07:03

Pretera ga,ko tenk.

Vrlo bitna vest

14.08.2017 07:20

propašce svet ako to ne sazna.

kobasica srbije

14.08.2017 07:58

Ništa od mršavljenja sad si sele ugasila takva ćeš i ostati. Gojaznost se leči iz glave nikako sa bilo kakvim gladovanjem.

Doki

14.08.2017 08:57

Znaci,ni ova nece dojiti

Veka

14.08.2017 09:53

@Doki - Niko nije srećan što je dobio dete. Bog dao majci mleko da hrani dete gde god i kad god ni prevruce ni prehladno. Nakriviš kapu. Vama je samo do vasih dupeta. Da das detetu neko GMO mleko Boze spasi. Samo poniremo sve vise. Pa bebisiterke o svasta. Pa uzivajte kad vam Bog dao!!!!

Milica

15.08.2017 00:44

@Doki - Pokvare se silikoni. Nijedna silikonusa ne doji. Investicije su to....

aleks-au

14.08.2017 10:09

ko sa je rusija

kimi

14.08.2017 10:41

ima 265,9 kg neki dan su merili. provereno

Tatjana

14.08.2017 10:53

AMAN ! SAMO ZNATE DRUGE DA KOMENTARISETE! OSTAVITE ZENU NA MIRU, PRELEPA JE. MAJKA JE. SMRSACE !POSEBNO SU MI ZANIMLJIVI OVI SATRO MUSKARCI KOJI KAO ZENE DOKONE KOMENTARIŠU TEK PORODJENU ZENU. BOZE SACUVAJ.

Mili

15.08.2017 00:40

@Tatjana - Majka misli na bebu, ne na sebe. Kako neko moze tako da se hrani u trudnoci da dobije 100kg, ako misli 1% na svoje dete? Ko joj je vodio trudnocu? Mozda Rasta, posto su jednako odgovorni, rekla bih.... Ovde uopste nije rec o izgledu.

anita

14.08.2017 14:10

O moj Boze! Da li je moguce da ne moze da prodje nijedan dan, a da se ne komentarise o necijoj kilazi, tj. izgledu. Pre svega zena se tek porodila, valjda treba da se oporavi od carskog reza i da se posveti bebi, polako, oslabice. Treba da uziva pre svega u majcinstvu. Najvaznije je da su i majka i beba dobro, sve ostalo se da srediti. Prijatan dan.

Milena

14.08.2017 14:44

Uplasena za zdravlje jel? Uplasila se ta od odraza u ogledalu! Jer da je mislila na zravlje BEBE prevashodno pa I na svoje ne bi nabila 125 kila, nabila secer, pušila celu trudnocu I rodila bebu od 2,5 kila, nece da doji...I td. Strasno

Jelena

14.08.2017 15:12

Žena ima oko 100 kg...a ne kao što pišu...Samo napred Ana ....ipak si ti jedna normalna i opuštena porodilja. Divna si

svasta

14.08.2017 18:37

Vec par dana citam te gluposti. Priroda cini svoje, a jel to neka ucena zena koja je u nauci postigla svetske rezultate. A to je nesto ispod satora. Neka je ziva i zdrava.

Seka je smrsala

14.08.2017 18:55

zanimljivo kako je Seka bila mrsava..i sad je..nista se nije ugojila..a ceo zivot kuburila sa gojaznoscu...zanimljivo...

Lina

14.08.2017 20:18

Zena ima pravo da da sebi oduska bar u trudnoci! Ove sto zobaju da ne naruse liniju su mi daleko vise za kritiku. Drugo, nije samo do zderanja, i hormoni uticu! Neko se ugoji, neko ne, ima i do organizma. Zar je moguce da kritikujete zenu koja se tek porodila, mo's misliti, ugojila se, uuu jaka stvar...